dimecres, 1 d’abril del 2015

Jardins de Màlaga (Sants-Montjuïc)

La següent parada de la ruta Santsenca pels pipicans és el Jardí de Màlaga, situat a prop de l’estació de Sants, concretament entre el carrer Numancia i Nicaragua a l’alçada del carrer Robrenyo.

És l’àrea per a gossos que tinc més a prop de casa i per això durant una època i he estat anant mínim dues vegades al dia, per tant és “territori conegut”. Farà aproximadament 1 any o any i mig es va remodelar i ressituar. Abans el pipican es trobava al mig de l’àrea verda i desprès el van situar a un lloc més amagat, darrera d’un hotel i d’un edifici.

És una àrea petita, són escassos 150m2 així que quan s'acumulen uns quants gossos i humans es fa realment estreta. Un punt negatiu molt important d'aquesta àrea és que no té cap zona d'ombra, cosa que la fa inutilitzable a l'estiu o qualsevol dia que faci sol. 

Tot i que hi he estat anant durant molt de temps, al final vaig decidir deixar d’anar-hi per diferents motius.

Primer de tot perquè en un determinat moment el Jardí es va començar a convertir en la casa d’un col·lectiu nombrós de sense sostre, cosa que comportava que també era la seva cuina i lavabo i era un problema amb el gos. També van haver-hi conflictes amb un veí que no tolerava els lladrucs dels gossos, que per sort no vaig viure en primera persona cap vegada, però sí altres usuaris del pipican i això generava certa incomoditat.

La setmana que ve serà l'últim pipican de Sants, el de la Plaça de la Farga, i desprès la ruta continua cap a un altre barri, som-hi!




Fitxa tècnica
Nom: Jardins de Màlaga
Ubicació: Barri de Sants (Sants – Montjuïc)
Espai: 154 m2
Font:
Bancs: No
Nota: 2/5



1 comentari:

  1. Molt interessants aquestes "rutes turístiques" pel pipicans de Barcelona!

    ResponElimina